Ivanović: Više sam nego zadovoljan

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Više sam nego zadovoljan

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, posle poraza od Poljske u Poznanju 1:0, rekao je da ekipa nije zaslužila da izgubi.

Ivanović je dodao da je tim na terenu pokazao mnogo dobrih stvari.

"Utakmica u kojoj smo igrali veoma dobro, stvarali šanse koje nismo iskoristili, a sa druge strane Poljska jeste jednu. Vidi se veliki napredak u našoj igri, napravili smo dosta organizovanih akcija, a pokazalo se da protiv dobro organizovanih ekipa i mi delujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogo bolje", izjavio je Ivanović, a prenosi sajt FŠ.

Prema njegovim rečima, uprkos porazu, iz utakmice može da se izvuče dosta pozitivnih stvari.

"Posle primljenog gola imali smo pad od nekih 10 minuta, ali pre i posle toga smo kontrolisali utakmicu. Imali smo pravu ideju kako treba da napadamo, kako treba da se branimo i mislim da definitivno nismo zaslužili poraz".

Ivanović je prokomentarisao i šansu iz šestog minuta kada je sa samo nekoliko metara glavom prebacio gol.

"Jedini izgovor je taj da to samo bek može da promaši, ali očekivao sam duel u toj situaciji i tek kada sam udario loptu video sam da nije bilo kontakta. Da sam sačekao mogao sam da lagano postignem gol. Ipak, to je najmanje sada bitno, jer sam više nego zadovoljan kako se ponašala ekipa tokom svih 90 minuta. Srbija je po svemu prikazanom zaslužila mnogo više", zaključio je Ivanović.

Srbija sledeći meč igra 29. marta protiv Estonije u Talinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.