Ivanović: Bilo je vrlo emotivno za mene

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 22:36

Ivanović: Bilo je vrlo emotivno za mene

Trener Baskonije Duško Ivanović rekao je posle pobede Baskonije nad Crvenom zvezdom rezultatom 91:90.

Baskonija je slavila na krilima Markusa Hauarda koji je ubacio 32 poena.

Ivanoviću je ovo bio prvi meč u Beogradu od kada je napustio Crvenu zvezdu.

"Pre svega, hvala ovoj publiic, bilo je lepo. Utakmica? Prvo poluveme nismo igrali dobru utakmicu i nismo imali intenzitet. U drugom smo popravili igru, moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u prvom meču u Vitoriji Markus Hauard je odigrao sjajan meč.

Bilo je vrlo emotivno za mene, hvala, hvala svima"., rekao je Ivanović.

Potom je govorio i na konferenciji za medije.

"Teška, izjednačena utakmica, kao u Vitoriji, odlučila je jedna lopta. Zvezda je igrala odlično prvo poluvreme, kao što je to radila na prethodnih nekoliko utakmica. Ali i mi smo u prvom poluvremenu igrali lošu odbranu, nismo imali intenzitet na lopti, to nije bila naša igra. U drugom poluvremenu smo našli ritam, Markus Hauard je bio fenomenalan u nastavku, našli smo agresivnost i skok u napadu, šuteri su pogađali i na kraju smo pobedili", rekao je Ivanović na konferenciji za medije posle utakmice.

Ivanović nije krio zadovoljstvo zbog načina na koji je dočekan u Beogradu.

"Dirnut sam bio gestom čelnika kluba i navijača. Bio sam ovde samo godinu dana, to je kratak period, ali sam postao deo velike zvezdaške porodice. Drago mi je da Zvezda igra dobro, a biće još bolja kad se vrate Nedović i Teodosić", zaključio je Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivanović: Dirnut sam gestom Zvezde i navijača

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2024

Trener košarkaša Baskonije Duško Ivanović rekao je poslije pobjede njegove ekipe nad Crvenom zvezdom (91:90) da je dirnut dočekom od strane bivšeg kluba i navijača i da je bio dio velike zvezdaške porodice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.