Inzagi trener Lacija do 2021. godine

Izvor: RTS, 06.Jun.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inzagi trener Lacija do 2021. godine

Trener fudbalera Lacija Simone Inzagi produžio je ugovor sa rimskim klubom do 2021. godine.
Prethodnih dana predsednik Lacija Klaudio Lotito najavio je da će Inzagi ostati trener u trenutku kada se Italijan pominjao kao opcija za klupu Milana i Juventusa, a danas je stigla i zvanična potvrda.

"Odluka da ovo putovanje nastavimo zajedno rezultat je zajedničkih planova. Naša veza je ojacana, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedinstveno neophodno za postizanje ciljeva koje smo postavili je potvrđeno", navodi se u saopštenju Lacija.
Inzagi je u Lacio stigao u aprilu 2016. godine i tokom njegovog trogodišnjeg mandata rimski klub je dva puta u Seriji A završio na petom mestu, a ove sezone uspeo je da osvoji i Kup Italije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lacio rešio pitanje trenera!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019

Fudbalski klub Lacio produžio je danas ugovor sa trenerom Simoneom Inzagijem do juna 2021. godine..."Lacio je produžio ugovor sa gospodinom Simoneom Inzagijem do 30. juna 2021. godine.........Odluka da zajedno nastavimo naš put rezultat je zajedničkog planiranja, ona jača vezu dve strane i pokazuje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.