Izvor: RTS, 17.Avg.2020, 19:48

Inter deklasirao Šahtjor, za trofej protiv Sevilje

Fudbaleri Intera savladali su ekipu Šahtjora sa 5:0 u polufinalu Lige Evrope. Protivnik u finalu biće im Sevilja, koja je eliminisala Junajted.
Obe ekipe nalaze se u odličnoj formi, takmičenje su započele u Ligi šampiona, a sada imaju priliku da osvoje "utešnu" nagradu.
Šahtjor je svoj jedini trofej u Evropi osvojio upravo u Ligi Evrope, 2009. godine, dok je Inter tri puta bio najbolji u takmičenju tokom devedesetih godina prošlog veka.
Italijanski tim važi za blagog favorita u ovom meču, ali činjenica da se zbog skraćene sezone zbog pandemije koronavirusa igra samo jedan susret - ide na ruku "rudarima" iz Ukrajine.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INTER PETARDOM ZAPRETIO SEVILJI: Italijani pregazili Šahtjor, Lukaku nastavio rekordni niz (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Avg.2020

Fudbaleri Intera savladali su Šahtjor 5:0 (1:0) i plasirali se u finale Lige Evrope, gde će im u petak od 21 čas u Klenu rivali biti Sevilja, koja je u nedelju veče bila bolja od Mančester Junajteda 2:1.

Nastavak na Kurir...

Inter "petardom" do finala Lige Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2020

Fudbaleri Intera plasirali su se u finale Lige Evrope i 21. avgusta će se za trofej boriti sa ekipom Sevilje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Statistika koja otkriva sve, ovo je Konteov ostvareni plan!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020

Antonio Konte je sproveo svoj plan u delo...Statistika jeste nekada kao bikini, ali ima i situacija kada pokazuje dosta toga...U utakmici polufinala Lige Evrope Inter je slavio protiv Šahtjora sa 5:0, bila je to i više nego ubedljiva pobeda izabranika Antonija Kontea, a jedan statistički detalj je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.