InStat - Najbolji golman LŠ je Borjan!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

InStat - Najbolji golman LŠ je Borjan!

Milan Borjan je najbolji golman Lige šampiona prema podacima portala "InStat".

Prema podacima specijalizovane kuće za fudbalsku analizu "InStat", najbolji golman Lige šampiona bio je Milan Borjan.

Golman Crvene zvezde je u proseku beležio tri "super odbrane", odnosno tri puta u proseku je branio stopostotne šanse rivala po utakmici.

Zanimljivo da je i po broju odbrana Borjan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najbolji u Ligi šampiona, a kada posmatramo tzv. super odbrane on se nalazi ispred Zuta iz PSV-a, Handanovića iz Intera i Vlahodimosa iz Benfike.

Čak 63 puta su protivnici Crvene zvezde gađali u okvir gola tokom ovih šest utakmica, što je ogroman broj i činjenica da je dva puta Borjan ostao nesavladan dovoljno govori u prilog tome zašto je proglašen za najboljeg u LŠ.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.