Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 12:45

Ibrahimović se vraća u reprezentaciju

Švedski mediji tvrde da će napadač Milana biti na spisku za martovske utakmice

Sjajnim partijama u dresu Milana Zlatan Ibrahimović je pokazao da je i dalje sposoban da igra fudbal na top nivou. Snažni napadač je „najveći krivac“ što su Rosoneri došli u situaciju da se bore za titulu šampiona Italije.

Ne razmišlja Zlatan Ibrhimović o kraju karijere, a potvrda takve konstatacije stigla je iz Švedske. Naime, tamošnji mediji tvrde da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zlatan Ibrahimović vratiti u državni tim te zemlje i da će biti na spisku za martovske okršaje.

Navodno, Ibrahimović je postigao dogovor sa selektorom Janeom Andersonom da ponovo bude deo reprezentacije, za koju ne igra još od Prvenstva Evrope 2016. godine.

Švedska u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru igra protiv Gruzije, Estonije i takozvane selekcije Kosova.

Ibrahimović je za reprezentaciju Švedske odigrao 116 utakmica i postigao 62 gola.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.