Mediji: Ibrahimović se vraća u reprezentaciju

Izvor: Beta, 06.Mar.2021, 14:46

Mediji: Ibrahimović se vraća u reprezentaciju

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović trebalo bi krajem marta da se vrati u reprezentaciju Švedske, preneli su danas tamošnji mediji.Portal "Footbolldirekt" je objavio da je, iz više različitih izvora, potvrdjeno da je Ibrahimović pozvan u reprezentaciju za utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Gruzije 25. marta.Ibrahimović, koji je za reprezentaciju Švedske odigrao 116 utakmica i postigao 62 gola, nije nosio dres nacionalnog tima od Evropskog prvenstva 2016. godine. Fudbalski savez Švedske još nije potvrdio ovu informaciju, ali je portparol nacionalnog saveza za Frans Pres rekao da se "dijalog sa Zlatanom nastavlja" i dodao da će spisak igrača za predstojeće mečeve biti objavljen 16. marta.Bez Ibrahimovića (39), Švedska je stigla do četvrtfinala Svetskog prvenstva 2018. godine i kvalifikovala se za šampionat Evrope koji će se održati ove godine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović se vraća u reprezentaciju Švedske?

Izvor: Radio 021, 06.Mar.2021

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović trebalo bi krajem marta da se vrati u reprezentaciju Švedske, preneli su danas tamošnji mediji...Portal "Footbolldirekt" je objavio da je, iz više različitih izvora, potvrđeno da je Ibrahimović pozvan u reprezentaciju za utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.