IZAŠLA NOVA ATP LISTA: Novak učvršćuje rekord

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2022, 11:59

IZAŠLA NOVA ATP LISTA: Novak učvršćuje rekord

Nema promena kod preostalih srpskih igrača.

Izašla je prva ATP lista u novoj godini, a na njoj je sve po starom. Novak Đoković nastavioje da uvećava sosptveni rekord po broju nedelja provedenih na mestu broj jedan pošto je počeo 354. nedelju na vrhu svetskog tenisa.

Srpski teniser ima11.540 bodova, a na drugoj poziciji nalazi se Rus Danil Medvedev sa 8.640 bodova. Nemac Aleksandar Zverev je na trećem mestu, a u prvih 10 nije bilo promena pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je četvrti Grk Stefanos Cicipas, a peti Rus Andrej Rubljov ispred Španca Rafaela Nadala.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, nije bilo promena, Dušan Lajoivć je i dalje na 33. mestu, Filip Krajinović na 42, Laslo Đere na 52. poziciji, a Miomir Kecmanović na 69. mestu ATP liste.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.