Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 11:16

Humanitarni tiket u podne: Matija Babović tipuje za Zvečansku

Centarfor Teleoptika preferira sigurizze

Brendirani kao pioniri humanitarnih tipovanja u zemlji i okruženju, ponosni na ukupnu doniranu sumu koja u ovom momentu iznosi 15.409.689 dinara, jatu poznatih igrača pozvali smo Matiju Babovića, napadača Teleoptika. Po čemu je momak, rođen tek dan uoči početka NATO agresije specifičan? Pa, kažu da Matija ne prašta sebi grešku na terenu. Odvažan je, uporan, pa i poprilično spartanski prema sebi nastrojen kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uspeh u pitanju. Kod njega je pobeda primarna stvar, pa nije ni čudo što se mladić koji je navršio tek 21 leto odlučio da MOZZART izazovu odgovori putem sigurica tipujući za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Može se reći da je kvota 3,69 mala, na šta Matija razgledajući svoj listić kaže:“Uspeh u životu, pa i u fudbalu gradi se nizom malih, ali stabilnih koraka. Može to da se prmeni i na klađenje“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zamerke nemamo, a na konto te, za mlade neobične životne filozofije kroz priču o fudbalskom pozivu Matije Babovića prodiskutovaćemo nešto kasnije. Pre nego što to učinimo, pozabavimo se mečevima, od kojih nas prvi po terminu takmičenja vodi na okršaj LEVERKUZEN – BAJERN. Spektakl u najavi, a Flikovi Bavarci posle pet golova datih Fortuni izuzetno su motivisani za vraćanje duga Aspirindžijama. Naime, Leverkuzen je u novembru Bajernu u sred Minhena u 13. kolu oteo sve bodove uprkos totalnoj defanzivi koju je trener gostujućeg sastava primenio. Nakon toga, Bajern je zvaničnu utakmicu izgubio samo još od Menhengladbaha, pa verujemo da će strasno ovoga puta nastupiti pred rivalom s kojim redovno, na poslednjih šest okršaja igra makar GG3+ utakmice.

„Igram dvojku“, reče centarfor ponikao u OFK Beogradu (14 golova na 15 utakmica u konkurenciji kadeta), kasnije uzdanica Brodarca, s kojim je okusio slast Lige šampiona mladih, da bi zatim poneo dres Hajduka 1912.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Idemo na RB LAJPCIG protiv PADERBORNA. Ziceraška utakmica za RB Lajpcig koji vreba kiks Dortmunda ne bi li zauzeo drugo mesto na tabeli Bundeslige. Posle Lapcigovih 2:4 u Kelnu, fenjeraš može samo da se brani na Red Bul Areni, uz nadu da mu se neće ponoviti apokaliptičnih 1:6 iz utakmice s Dortmundom. Kako bilo, izabranici Julijana Nagelsmana će u ovom kolu moći poprilično da se rastrče, pa opravdana bojazan gostujućeg tima od visokog poraza svakako postoji. Uostalom, poslednji put u novembru na ovom paru smo zaokružili 5+ igru.

„Biram jedinicu, koju već smatram zaokruženom“, komentariše Matija koji se, to ne smemo zaboraviti već oprobao u dresu Orlića, odnosno u selekcijama M16 i M17.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Idemo do Čeha, direktno na bet analizu utakmice LIBEREC – MLADA BOLESLAV. Kao što se i na prvi pogled vidi, Liberec je nakon greške s Teplicama izučio sve svoje mane, pa vezao tri pobede od kojih je najvažnija overena u proteklom kolu protiv četvrtoplasiranog Jabloneca. Za Mladu Boleslav koja je u krizi, odlazak na noge ovakvom protivniku nikako nije poželjan, jer Liberec je i bez aktuelnih dešavanja poslednjih šest puta lagano rešavao njihove okršaje u svoju korist.

„Ponovo tipujem uveren u pobedu domaćina“, reče naš gost koji čak ni golovima nije hteo da pojača kvotu, uprkos činjenici da se na ovoj utakmici sasvim realno može očekivati dosta pogodaka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Naš Matija Babović tipovanje zatvara na meču DORTMUND – HERTA. Tačno je da će zdravstveni bilteni opterećivati oba trenera, mada se iz aviona vidi da Lusijan Favr ima tim koji bi i s trećinom snage Hertu posle lepih partija mogao ozbiljno mogao da osramoti. Gosti se plaše Paderbornovog scenarija, odnosno Borusijinih 1:6, budući da im je u poslednje vreme lepo krenulo. Herta je neporažena od februara, pa bi zaista šteta bilo ukoliko bi im Dortmund surovim nastupom podrezao krila koja bi mogla da im posluže na narednim mečevima.

„Za kraj, ponavljam još jednu jedinicu“...

Tako je to, ziheraški obavio Matija Babović, kome smo tek kroz razgovor preneli ocenu da na terenu pokazuje očite znake Partizanove trenažne filozofije u svojoj igru. Da li je to zaista tako?

„Ako jeste, onda mi je drago zbog toga.Volim Partizan, a želja mi je i da jednog dana ponesem dres kluba iz Humske. U ovom trenutku bitno je igrati, dakle ne sedeti na klupi velikog tima kao rezerva nekom starijem igraču, jer zrelost i tehnika se stiču na terenu, a meni treba ju i trava i fudbal“, reče Babović, pa nastavlja priču o svojoj daljoj karijeri.

„Za dalje, to ćemo tek videti. Vidite, ima superligaških ponuda, što je jako dobro. Držim da je za elitno takmičenje neophodna fudbalsko – fakultetska diploma, a da je za Partizan u prenesenom značenju potrebna doktorska disertacija. Ako i kada dođe čas, neću suzbijati želju da se i ostvarim kroz svoj dečački san. Trenutno smatram da mogu u Superligu“, rekao nam je Babović, zamoljen za „javku“ istog časa kada ozbiljna ponuda osvane u njegovim rukama. Obećao je da će to u učiniti, a mi ga držimo za reč, kao i za današnji tiket koji puca od realnosti.

Na kraju, još jedno veliko hvala Matiji Baboviću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”. Pre nego što se pozdravimo, naravno do narednog viđenja, a biće ih sigurno, na njemu je tipovanje i za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Matija Babović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu Udruženja dece i omladine sa posebnim potrebama “ISKRA”, Novi Grad. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 3,69, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.