Hamilton najbrži na prvom treningu u Austriji

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 13:58

Hamilton najbrži na prvom treningu u Austriji

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži na današnjem prvom treningu uoči trke za Veliku nagradu Austrije.

Nakon četiri meseca odlaganja zbog pandemije korona virusa, novi šampionat Formule 1 danas je počeo na stazi u Špilbergu.

Najbolje vreme na prvom treningu imao je Hamilton - 1:04,816. Svetski šampion je za 0,356 sekundi bio brži od klupskog kolege Valterija Botasa.

Treće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vreme imao je vozač Red Bula Maks Ferstapen, četvrto Karlos Sainc u Meklarenu, a peto vozač Rejsing Pointa Serhio Peres.

U najboljih deset su i Landro Noris, Aleksander Albon, Danijel Rikardo, Kevin Magnusen i Šarl Lekler.

Drugi trening je na programu kasnije danas.

🏁 TOP TEN (End of FP1) 🏁

Hamilton (📸)

Bottas

Verstappen

Sainz

Perez

Norris

Albon

Ricciardo

Magnussen

Leclerc#AustrianGP 🇦🇹 #F1 pic.twitter.com/NmmYX01k1e

— Formula 1 (@F1) July 3, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hamilton ponovo najbrži

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020

Aktuelni šampion vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži danas i na drugom treningu uoči početka šampionata Formule 1 u Austriji...Hamilton je na drugom treningu ostvario vreme od 1:04:304 minuta i bio je za 0,197 sekundi brži od timskog kolege Valterija Botasa...Na prvom treningu Hamilton...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.