Hakerski napad Borusije na Štutgart

Izvor: B92, 14.Jan.2024, 20:33

"Hakerski" napad Borusije na Štutgart

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha pobedili su Štutgart 3:1 u meču 17. kola Bundeslige zahvaljujući dvostrukom strelcu Robinu Haku.

Gosti su počeli da "odrađuju" utakmice bez svog najboljeg golgetera Serua Girasija i kao stvari stoje, biće im komplikovano da bez njega održe pobednički ritam.

"Švabe" već polako kaskaju za vodećim dvojcem Bajer-Bajern, sedam, odnosno devet bodova.

Junak pobede "koltova" Hak već u 1. minutu doneo je vođstvo svom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << timu, a dulirao ga je u 19. kada je iskoristio još jednu priliku koja mu se ukazala.

Domaći su, preko Haka, umeli ono što "Švabe" nisu iako su dominirale u psoedu lopte i terenskoj inicijativi, ali bez Girasija postizanje gola postaje polako sve teži zadatak za trećeplasirani tim lige.

Konačno, nagrada za dobru igru gostiju stigla im je u 55. minutu preko Vagnomana i tada je vraćena veća neizvesnost utakmici.

Kako se meč blio kraju gosti su sa mnogo više rizika nastupali na polovini rivala, ali nisu mogli drugi put da pronađu put do mreže - zato Menhengladbah jeste treći put.

Učinio je to Amerikanac Džordan Sibeču koji je u 91. minutu stavio tačku na utakmicu i trijumf "koltova".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.