Gudurić: Detalji će odlučiti

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 21:00

Gudurić: Detalji će odlučiti

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić zadovoljan je što je njegov tim uspeo da napravi brejk u Pireju.

Fenerbahče je pobedio Olimpijkaos u drruoj utakmici plej-ofa Evrolige i izjednačio u seriji na 1-1.

"Moramo odati priznanje Karsenu Edvardsu. U suštini, nije igrao u prvoj utakmici, ali je ostao spreman i vratio nas je u igru. Zadržali smo prisebnost, a to je bilo veoma važno. U prvoj utakmici smo izgubili fokus na nekoliko minuta, što je bilo dovoljno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgubimo. Vodlili su ćali su za 16, pogodli su nekoliko teških udaraca. Onda nas je Karsen vratio i bilo je veoma drugačije. To je u suštini to. Uradili smo šta smo hteli", rekao je Gudurić za Jurohops.

"Ne znam koliko su utakmica izgubili kod kuće. Dva? Tri? Ne mnogo, sigurno. To je ludo. Bila je to prava plej-of utakmica. Sa puno kontakata, mnogo faulova i teških udaraca, skokova. Obe ekipe su se takmičile na visokom nivou. Pogodili smo jedan šut više, bili smo zs nijansu bolji. Ali tako će biti i u Istanbulu. Detalji će odlučiti o seriji.”

Reprezentativac Srbije istakao je da je iskustvo veliksa snaga Olimpijakosa.

"To je tim sa verovatno najviše iskustva. Imaju imena kao što su Papanikolau, Sloukas. Kad sam bio klinac, u Istanbulu su osvojili Evroligu, a ja sam gledao kao navijač. Imaju mnogo iskustva, a znamo da će biti spremni. Moramo samo da izađemo i damo sve od sebe. Nadamo se da ćemo imati punu halu", zaključio je Gudurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.