Gotovo - Nigerijac poptisao za Lester

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Nigerijac poptisao za Lester

BBC prenosi da su 'Lisice' završile posao oko dovođenja napadača.

Bilo je najava prethodnih dana da je Ahmed Musa na pragu Lestera, od danas je i zvanično član aktuelnog šampiona Engleske.

On stiže iz moskovskog CSKA čije je boje branio u prethodne četiri sezone i sa kojim je osvojio tri titule šampiona Rusije, dva Superkupa i jedan Kup.

'Armejci' će na transferu sjajnog napadača zaraditi 16 miliona funti, a navala 'Lisica' biće jača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za igrača koji ima skustvo igranja u Ligi šampiona.

Musa je od 2010. godine reprezentativac Nigerije, u nacionalni tim ga je još kao tinejdžera uveo tadašnji selektor Lars Lagerbek, švedski stručnjak koji je tvorac ovogodišnjeg "čuda" na Evropskom prvenstvu sa Islandom.

Do sada je upisao 58 nastupa za 'Super Orlove' i postigao 11 golova. Bio je deo selekcije koja je osvojila Afrički Kup Nacija 2013. godine.

Tokom karijere bio je najbolji strelac nigerijskog i ruskog šampionata. Pre CSKA, igrao je za holandski Venlo, to mu je bio prvi ino angažman u karijeri.

Leicester City have completed the signing of Ahmed Musa, for a fee believed to be £16mhttps://t.co/1jCGhZtM10 pic.twitter.com/E1bZpvGFg2

— BBC Sport (@BBCSport) July 8, 2016
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.