Gimnastika: Van Gelder voli „koku”

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Okt.2010, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gimnastika: Van Gelder voli „koku”

Kao da mu nije bilo dosta što je već jednom platio cenu konzumiranja kokaina, bivši svetski šampion Holanđanin Juri van Gelder (27) isključen je iz reprezentacije zbog istog narkotika, saopštila je Holandska gimnastička unija (KGNU).
Šampion sveta 2005. na krugovima, vratio se takmičenjima pre mesec dana posle jednogodišnje suspenzije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zbog korišćenja narkotika. KGNU je u utorak saopštila da je izostavljen iz selekcije za predstojeći Svetski kup iz medicinskih razloga.
– Van Gelder je bio dužan da se drži dogovora po kojem ne sme više da koristi kokain. Dogovor je prekršio i zbog toga je izostavljen iz reprezentacije – objasnio je predsednik Jos Geukers.
M. T.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.