Gde si bre munze Potresan oproštaj Novice od Miloja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 17:45

"Gde si bre munze" Potresan oproštaj Novice od Miloja

Bili su saigrači.

Košarkaški svet oprašta se od Dejana Milojevića, a poslednji u nizu koji su se oglasili nakon smrti legendarnog igrača jeste Novica Veličković. 

Njih dvojica su igrali zajedno u Partizanu od 2004. do 2006. godine, a u jednom trenutku je Milojević bio i trener Veličkoviću.

- Gde si bre munze..... Dećo moj,VOLI TE TVOJ MUNZE! Brate moj, velika tuga, bol....

- Presrećan sam što sam te imao za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelja, mentora, brata! Mnogo sam sreće imao što sam uz tebe rastao, što sam gledao tvoje ljudske kvalitete, što sam gledao poštenje, hrabrost, vedrinu, osmeh, jednostavnost...Što sam mogao da vidim kakav si otac i muž!

- Mogu da pišem ovde o košarci, životu, savetima...Mogu danima, godinama da pišem!

I sigurno ću biti jedan od mnogih koji će se truditi da sva tvoja dobrota, osmeh i dela budu zauvek na mestu gde treba da budu. A NAJVEĆI SI!


HVALA TI ZA SVE! I JOŠ JEDNOM, VOLI TE TVOJ MUNZE! - napisao je Veličković.

A post shared by Novica Velickovic (@novica_velickovic)

Dejan Milojević je preminuo u 47. godini, posle srčanog udara koji je doživeo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.