Gde karijeru nastavlja Neven Subotić?

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde karijeru nastavlja Neven Subotić?

Neven Subotić se nalazi na transfer listi Borusije iz Dortmunda. Da li ima zainteresovanih?

Neven Subotić, nekada jedan od najpouzdanijih fudbalera Borusije iz Dortmunda kada je ekipa igrala finale Lige šampiona, sada je rezerva, ugovor mu ističe na kraju ove sezone, a Borusija će iskoristiti priliku da ga proda već sada u januaru.

Erik Durm, Sebastijan Rode i Andre Širle su fudbaleri koji bi takođe mogli da napuste Borusiju iz Dortmunda ove zime.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Ovaj 29-godišnji štoper je ove sezone zabeležio svega tri nastupa u dresu "Milionera", dok je prethodne sezone bio na pozajmici u Kelnu.

Videćemo da li će imati zainteresovanih timova, pitanje je u kakvoj je formi nekadašnji reprezentativac Srbije koji nije igrao mnogo od sezone 2014/15 - svega 28 zvaničnih utakmica za dve sezone.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.