Subotić na transfer listi

Izvor: Mondo, 25.Dec.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić na transfer listi

Neven Subotić, koji je u karijeri odigrao 36 utakmica za reprezentaciju Srbije, ove zime će napustiti Borusiju iz Dortmunda.

Foto: Gulliver/Getty images, Sebastian Widmann

Borusija je rešila da proda Nevena Subotića, jer mu ugovor ističe na leto 2018. godine, a u poslednje dve sezone nije bio u prvom planu tima sa ”Vestfalena”.

Bivši reprezentativac Srbije nije jedini na transfer listi. Osim njega Borusija želi da se odrekne i Andrea Širlea, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Sebastijana Rodea, kao i Erika Durma.

Jesenji deo sezone u Bundesligi, Borusija Dortmund je završila na trećem mestu na tabeli sa 28 bodova, 13 bodova manje od lidera i šampiona Bajerna iz Minhena.

Neven Subotić član je Borusije od 2008. godine i sa tim timom osvojio je dve titule prvaka Nemačke.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Gde karijeru nastavlja Neven Subotić?

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017

Neven Subotić se nalazi na transfer listi Borusije iz Dortmunda. Da li ima zainteresovanih?..Neven Subotić, nekada jedan od najpouzdanijih fudbalera Borusije iz Dortmunda kada je ekipa igrala finale Lige šampiona, sada je rezerva, ugovor mu ističe na kraju ove sezone, a Borusija će iskoristiti priliku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.