Fleš iz Humske: Matić blizu Partizana, Napoli bi Sadika

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2020, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fleš iz Humske: Matić blizu Partizana, Napoli bi Sadika

Bojan Matić iz Vojvodine na korak od dolaska u Partizan. Umar Sadik na meti mnogih klubova OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BELEKNEMA još novih imena u Partizanu ove zime, klub je napustio samo golman Filip Kljajić, ali će se taj "skor" izvesno promeniti u narednih nekoliko dana. Kada je reč o odlascima iz Partizana, lako bi moglo da se dogodi da prvi koji će spakovati kofere budu oni čija prodaja nije bila projektovana za ovu zimu, a to su Umar Sadik za koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je sada zainteresovan i Napoli (navodno je spreman da plati 12 miliona evra) i Filip Stevanović. Interesovanje Nice, odnosno kluba iz Katara, sa sedam nula, bi uskoro moglo da se pretvori u konkretan posao ili više njih koji bi klubu iz Humske značajno olakšao poslovanje. Pored pomenute dvojice u žiži je ovih dana bio Aleksandar Šćekić za koga je stigla konkretna ponuda iz Alavesa, "teška" oko milion evra. U Partizanu nisu mnogo razmišljali i zahvalili su se Špancima, jer za visokog Crnogorca još nije obezbeđena adekvatna zamena. Drugi "smer" u prelaznom roku bi trebalo da otvori iskusni napadač Bojan Matić iz Vojvodine, čije se ime povezivalo sa crno-belima i u prethodnim prelaznim rokovima. Pregovori na relaciji klub-klub su ušli u završnu fazu i narednih dana bi trebalo očekivati konačnu realizaciju ovog posla.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Navijači zabrinuti, ko odlučuje o prodaji Sadika - Partizan ili Roma? Iz Humske stigao odgovor! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020

Da li je sada situacija jasnija?..U jeku najava da bi Umar Sadik mogao da napusti Partizan za veliko obeštećenje možda koliko ove zime, pojedini navijači "crno-belih" su ipak zabrinuti...Razlog je jednostavan, Partizan još uvek nije otkupio ugovor Nigerijca od Rome što će klub iz Humske koštati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.