TAJSON FJURI PREŽIVEO KRVAVO KUPANJE: Britanski bokser obliven krvlju izborio trijumf u Las Vegasu! (VIDEO, UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Izvor: Kurir, 15.Sep.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJSON FJURI PREŽIVEO KRVAVO KUPANJE: Britanski bokser obliven krvlju izborio trijumf u Las Vegasu! (VIDEO, UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Britanski bokser Tajson Fjuri preživeo je stravičan udarac posle kojeg mu je pukla arkada na početku meča protiv Šveđanina Ota Valina i jednoglasnom odlukom sudija dobio je borbu u Las Vegasu. 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fjuri ostao nepobediv pa izazvao Vajldera: Ti si sledeći, propalice VIDEO

Izvor: B92, 15.Sep.2019

Bokser Tajson Fjuri pobedio je Oto Valina u meču teške kategorije u subotu uveče u Las Vegasu...Fjuri je došao do pobede posle jednoglasne odluke sudija posle 12 rundi, uprkos tome što je na početku borbe zadobio problematičnu posekotinu iznad oka...Britanac je došao do učinka od 29 pobeda u...

Nastavak na B92...

"Kralj Cigana" neuništiv, Fjuri se vratio iz pakla, kroz krv i pod do onoga što svi čekamo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019

Iako je vrlo lako mogao da bude poražen da su sudije zaustavile borbu, Tajson Fjuri je dobio Šveđanina i sada se sprema za rimejk koji svi željno čekamo!..Tajson Fjuri je bio u paklu i vratio se, makar tako izgleda posle pobede u Las Vegasu, svoje tridesete u karijeri. Savladao je Šveđanina Ota...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.