Fitnes sve popularniji u Srbiji

Izvor: 24sata, 08.Sep.2014, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fitnes sve popularniji u Srbiji

Prvi Reebok Urban Fitness trening održan je u subotu u Kombank Areni, a vodila ga je Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador, sportista i osnivač Urban Fitness projekta. Jasmina je vežbala sa oko pedeset posetilaca koji su se prijavili za prvi Reebok Urban Fitness trening. Trenirali su i Uroš Ćertić, Irina Radović i Vesna Milošević, supruga Save Miloševića.

HIT - “Radili smo vežbe za >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << celo telo, bilo je tu i trčanja i vežbi na stepenicama, zatim funkcionalnih vežbi sa puno čučnjeva, skokova i trbušnjaka. Danas smo radili sistem vežbi – TABATA“, objašnjava Jasmina Aleksandrov i naglašava da je bitno uraditi što više pravilnih ponavljanja.

Treninzi će se održavati vikendom, a lokacije su Kalemegdanska tvrđava (13.9. kod Pobednika u 10.30), Mikser House (20.9. u 10.30), letnja pozornica Topčidera (27.9. u 10.30) i Kombank arena (5.10. u 10.30).

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.