FOTO: Jovanović potpisao do 2020!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Jovanović potpisao do 2020!

Dosadašnji golman Radničkog dobio sjajne uslove u Danskoj

Sad i zvanično: Aleksandar S. Jovanović novi je golman Arhusa.

Dosadašnji čuvar mreže niškog Radničkog ozvaničio je saradnju sa danskim klubom i tako na najbolji način krunisao fenomenalnu sezonu koju ima iza sebe.

U društvu sportskog direktora Arhusa, Jensa Andersona - koji je minula četiri dana boravio u Beogradu i tom prilikom efektno završio transfer -  Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je stavio potpis na četvorogodišnji ugovor, dok će Nišlije na ime obeštećenja zaraditi 215.000 evra.

Anderson je Jovanoviću u direktnom razgovoru saopštio da ga je Arhus mesecima pratio i da u njega polaže velike nade, te da očekuje da bude jedna od uzdanica tima koji je minulo prvenstvo Danske završio na devetopj poziciji. Da će brinuti o razvoju perspektivnog golmana vidi se i na osnovu podatka da je klub nedavno angažovao trenera golmana iz švedskog AIK-a, koji će posebnu pažnju posvetiti unapređenju kvaliteta momka koji se našao i na spisku selektora Slavoljuba Muslina.

Realizaciju posla između Arhusa i Aleksandra S. Jovanovića ubrzala je menadžerska agencija „Stratela sports“ iz Londona, u kojoj glavnu reč vodi Jozo Palac, dok je ovoga puta u pregovorima učestvovao nekadašnji golman Partizana i Čukaričkog, Aleksandar Radosavljević.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZAVRŠEN POSAO: Radnički zaradio da preživi

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2016

Radnički iz Niša prodao je prvog igrača u ovom prelaznom roku, čime ja zaradio novac za normalno funkcionisanje sledeće sezone.. . Srpski reprezentativni golman Aleksandar Jovanović novi je član Orhusa. To je danas u Beogradu potvrđeno posle sastanka sportskog direktora danskog kluba Jensa Andersona...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.