FKCZ: Karte u Helsinkiju 15 evra

Izvor: B92, 29.Jul.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FKCZ: Karte u Helsinkiju 15 evra

U sredu, 31. jula, na dan utakmice Crvene zvezde i Helsinkija u Finskoj u prodaji će biti karte za gostujuće navijače na stadionu.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu, 31. jula, od 18 sati po srpskom, odnosno 19 sati po lokalnom vremenu, odigraće revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija.

Utakmica će biti odigrana u Telia 5G Areni, a Zvezdini navijači biće smešteni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na severnoj tribini. Karte će se prodavati na blagajni severne tribine od 17 sati, a njihova cena iznosi 15 evra. Za kupovinu ulaznica neophodno je da date pasoš na uvid.

Kapije stadiona otvaraju se u 17 sati po lokalnom vremenu.

Helsinki je zamolio sve naše navijače da ostanu na svojim mestima i posle poslednjeg sudijskog zvižduka, dok obezbeđenje ne da znak za izlazak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda: Karte za gostovanje u Helsinkiju od 15 evra

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2019

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu, 31. jula, od 18 sati po srpskom, odnosno 19 sati po lokalnom vremenu, odigraće revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija. Na dan utakmice na stadionu u prodaji će biti karte za gostujuće navijače. Utakmica će biti odigrana u Telia...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.