FA upozorava Nevila i Teveza

Izvor: B92, 23.Jan.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA upozorava Nevila i Teveza

Fudbaleri dva mančesterska kluba, Gari Nevil i Karlos Tevez, zvanično su upozoreni zbog međusobnog sukoba tokom i posle meča Liga Kupa.

Nevil je prvo pred susret izjavio kako je menadžer Junajteda Aleks Ferguson ispravno postupio što je prodao Teveza. Tevez je uzvratio sa dva pogotka u Liga Kupu, kada je slaveći pokazao Nevilu da "ućuti". Kapiten Junajteda je na to odgovorio pokazivanjem srednjeg prsta, nakon čega ga je Argentinac u izjavi za medije nazvao "moronom".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Iako nekadašnji saigrači neće biti kažnjeni zbog svojih postupaka, svako dalje nastavljanje „rata" u medijima biće sankcionisano.

Pred revanš meč naredne srede, FA je izjavila kako će oštro reagovati na bilo kakvu akciju bilo kojeg od dvojice igrača, kao i da će njiovi prethodni postupci ponovo biti istraženi.

Takođe, FA je ostvarila kontakt sa policijom Mančestestera, kako bi bilo kakvi eventualni navijački sukobi bili unapred sprečeni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.