Izvor: Blic, 11.Okt.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešli Kol na listi želja Barselone

Barselona će u januarskom roku poslati ponudu Čelsiju za levog beka Ešlija Kola tešku 12 miliona funti, tvrde ostrvski mediji.

Trener Katalonaca Pep Gvardiola planira da dovede beka i smatra da bi Englez bio pravi izbor, a sada je na predsedniku Sandru Roselju da povuče pravi potez.

Evropski šampion je prvo pokušao da angažuje zvezdu Totenhema Gereta Bejla, ali prevelika cena za Velšanina naterala je čelnike katalonskog kluba da se okrenu Ešliju Kolu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Prošlog leta je Real pokušao da dovede engleskog reprezentativca, ali Čelsi je odbacio mogućnost transfera.

Povezane vesti: Čelsi poput Sitija želi Serhija Busketsa Direktor Barselone šokiran Toresovom cenom Murinjo: "Ne" znači "ne", ništa od Kola i Džerarda Ešli Kol zatražio transfer u Real Čelsi ne namerava da proda Drogbu i Kola

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.