Ernangomez: Srpskim psovkama protiv Jokića

Izvor: RTS, 13.Jun.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ernangomez: Srpskim psovkama protiv Jokića

Košarkaš Denvera Huan Ernangomez ne može da dočeka Svetsko prvenstvo u Kini, a naročito utakmicu protiv Srbije i timskog kolege Nikole Jokića. Naučio me je psovkama na srpskom i iskoristiću to protiv njega, rekao je Huančo sa osmehom.
Srbija i Španija će se verovatno sastati u drugoj fazi na Svetskom prvenstvu u Kini, a Huan Ernangomez kaže da ima spremnu taktiku za duel sa Jokićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Pričaću mu mnogo s.... Znam sve loše reči na srpskom i iskoristiću ih protiv Jokića", rekao je sa osmehom reprezentativac Španije.
Nije Jokić jedini saigrač sa kojim će Ernangomez biti u prilici da ukrsti koplja, pošto će u Kini biti i Džamal Mari sa Kanadom, verovatno i Pol Milsap sa selekcijom SAD.
Ernangomez se oporavlja od povrede zbog koje je propustio finiš sezone u NBA ligi, ali misli da će biti spreman za Mundobasket.
"Prvi put posle osam godina imao sam više od 15 dana da se odmorim. Osećam se odmorno, prošle nedelje sam počeo da trčim i provodim puno vremena sa trenerima. Vrlo sam uzbuđen što ću igrati za nacionalni tim, protiv najboljih košakaša na svetu, ali i što ću ponovo biti u ekipi sa bratom Vilijem", rekao je Huan.
Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ernangomez čeka okršaj s Jokićem: Spreman sam za treš tok s njim, znam psovke na srpskom

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2019

Do početka Svetskog kupa u Kini ostalo je nešto više od dva i po meseca, a španski reprezentativac Huančo Ernangomez sprema se punom parom za okršaj s klupskim drugom Nikolom Jokićem. MOZZART SPECIJAL: Srbija prvak sveta u košarci - kvota 15,00! Španija i Srbija će se, izvesno je, sudariti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.