Englezi krenuli po Albu

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi krenuli po Albu

Katalonski 'Sport' piše da je levi bek Barse meta dva premijerligaška kluba.

Prema saznanjima Sport-a, Đordija Albu žele Mančester junajted i Čelsi.

Ako ćemo pošteno, njegov odlazak sa 'Nou kampa' zvuči kao teška nebuloza, te se ova vest verovatno pojavila kao posledica suše u medijskom prostoru.

Albi ugovor sa Barsom ističe za tačno dve godine, možda je vreme da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pregovara o produžetku saradnje, pa otud i spekulacije.

Njegova vrednost na tržištu se procenjuje na oko 60 miliona evra, to je gotovo pet puta više od sume za koju doveden iz Valensije pre šest godina, ali Katalonci sigurno ne bi pristali da ga prodaju po toj ceni u ovom trenutku.

Manchester United and Chelsea are interested in Barcelona's Spanish 29-year-old left-back Jordi Alba. (Source: SPORT) pic.twitter.com/onrIzaXYXk

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) May 30, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.