Ekonomac ubedljiv protiv Valjevaca u „Jezeru“

Izvor: KGsport.info, 12.Okt.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac ubedljiv protiv Valjevaca u „Jezeru“

Igrači kragujevačkog Ekonomca deklasirali su valjevski RB u zaostalom meču 4. kola Prve futsal lige Srbije – 9:1. Bio je ovo prvi meč koji je srpski šampion odigrao u „Jezeru“ nakon turnira Glavne runde Lige šampiona.
Briljirao je Brazilac Divanei, koji je čak pet puta pogađao mrežu rivala, a u listu strelaca upisali su se i Rajčević, Sorokin, Vitor Ugo i golman Nemanja Momčilović, koji je realizovao dosuđeni kazneni udarac u korist Ekonomca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << /> Ekonomac – RB 9:1 (6:1)
KRAGUJEVAC
Dvorana: „Jezero”.
Gledalaca: 300.
Sudije: Đorđe Petrović (Čačak), Bojan Milić (Kruševac) i Strahinja Radović (Kragujevac).
Strelci: 1:0 Divanei u 2, 2:0 Rajčević u 2, 3:0 Divanei u 3, 4:0 Divanei u 4, 5:0 Divanei u 9, 6:0 Momčilović (6m) u 10, 6:1 Božić u 11, 7:1 Divanei u 32, 8:1 Sorokin u 34, 9:1 Vitor Ugo u 37. minutu.
Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 9 (5-4), RB 4 (3-1).
EKONOMAC: MOMČILOVIĆ, PERIĆ, MATIJEVIĆ, DIVANEI, RAJČEVIĆ, Igor, Rnić, Sorokin, Vitor Ugo, Tales, Antonić, Rakićević.
RB: JOVANOVIĆ, PETROVIĆ, TOJČIĆ, RANISAVLjEVIĆ, BOŽIĆ, Prokić, Vili, Cvetković, Milićević, Nikolić, Goloskoković, Marković, Stojanović, Cvetanović.
Već u subotu igrače Ekonomca očekuje novi prvenstveni okršaj na gostovanju beogradskom FON-u.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.