Ekonomac brojao do osam

Izvor: KGsport.info, 16.Mar.2019, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac brojao do osam

Na prilično lak i ubedljiv način kragujevački Ekonomac došao je do svoje sedamnaeste pobede u Prvoj futsal lige Srbije ove sezone. Popularni „studenti“ su večeras na parketu hale „Jezero“ pobedili ekipu Jastrepca iz Blaca sa ubedljivih 8:0 (3:0) u utakmici 17. kola, a kragujevačka publika je još jednom imala priliku da uživa u atraktivnim potezima i efektnim golovima njihovih ljubimaca.
Domaćin je već u prvih minut i po dao do znanja gostima da nemaju čemu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << nadaju u „Jezeru“. Iskusni Ukrajinac Sorokin je u roku od 72 sekunde dva puta matirao gostujućeg čuvara mreže Pavlovića za početno vođstvo kragujevačkog tima. Potom u listu strelaca upisao i Ivanković u 8. minutu za ubedljivih 3:0 u korist Kragujevčana.
Gosti su prvi udarac ka golu Ekonomca uputili u 16. minuta preko Vukajlovića, da bi par trenutaka kasnije Vuletić zaobišao Aleksu Antonića, ali nije uspeo da pogodi mrežu.
Igrači Ekonomca nastavili su goleadu u drugom poluvremenu. Mladi Stojčevski je nesebično asistirao Periću u 26. minutu za 4:0, da bi tri minuta kasnije Sorokin krunisao svoju odličnu partiju het-trikom.
Do kraja utakmice bilo je dovoljno vremena da se u listu strelaca upišu i brazilski internacionalci iz tabora Ekonomca. Prvo je Tales u 32. minutu povisio na 6:0, zatim je pogodio i Vitor Ugo, da bi tačku na još jednu sjajnu partiju i pobedu kragujevačkog tima stavio Igor.

EKONOMAC – JASTREBAC 8:0 (3:0)

KRAGUJEVAC
Hala:
„Jezero“.
Gledalaca: 300.
Sudije: Stanković i Martinović (obojica iz Lazarevca).
Strelci: 1:0 Sorokin u 1, 2:0 Sorokin u 2, 3:0 Ivanković u 8, 4:0 Perić u 26, 5:0 Sorokin u 29, 6:0 Tales u 32, 7:0 Vitor Ugo u 32, 8:0 Igor u 40.minutu.
Žuti karton: Momčilović (Ekonomac).
Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 9 (5-4) , Jastrebac 3 (2-1)
EKONOMAC: MOMČILOVIĆ, MATIJEVIĆ, MILOSAVLjEVIĆ, SOROKIN, IVANKOVIĆ, Antonić, Perić, Igor, Rnić, Stojčevski, Vitor Ugo, Tales, Rakićević. Trener: Predrag Rajić.

JASTREBAC: PAVLOVIĆ, TANASKOVIĆ, SUDIMAC, UROŠEVIĆ, VULETIĆ, Gajić, Savić, Radenković, Milenković, Micić, Rajković, Vukajlović, Čolić, Radojičić. Trener: Veljko Spasojević.
Ekonomac je i dalje jedina ekipa sa maksimalnim učinkom nakon sedamnaest odigranih kola.
Četu Predraga Rajića naredne nedelje očekuju dve izuzetno važne utakmice. Kragujevčani će najpre u sredu, 20. marta ugostiti ekipu Srpske u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, a potom ih očekuje gostovanje drugoplasiranoj Novoj Pazovi u derbiju 18. kola Prve futsal lige Srbije.
VIDEO: IP Sport Media

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.