ENGLEZI ZBOG VLAHOVIĆA SPREMNI NA SVE: Daju novac i igrača pride

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 12:17

ENGLEZI ZBOG VLAHOVIĆA SPREMNI NA SVE: Daju novac i igrača pride

Juventus traži 80 miliona evra za srpskog napadača.

Kako stvari stoje, sve je izvesnije da će Dušan Vlahović otići iz Juventusa ovog leta, a sigurno će biti među najtraženijim fudbalerima.

Stara dama želi da proda srpskog napadača, ali ne za manje od 80 miliona evra koliko su ga platili Fiorentini kada su ga doveli pre godinu i po dana. Za sada su za Vlahovića interesovanje pokazali Atletiko Madrid i Čelsi i oba kluba su poslali svoje ponude.

Madriđani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi prosledili Juventusu Alvara Moratu uz novac, ali se čini da je Čelsi konkretniji pošto bi uz novac prosledili u Torino i Romelua Lukakua koji je imao solidnu sezonu u Interu.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.