Džerard: Odlučio sam da odem posle razgovora s Rodžersom

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jan.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard: Odlučio sam da odem posle razgovora s Rodžersom

Legendarni fudbaler Liverpula Stiven Džerard otkrio je da je odluku o napuštanju trofejnog kluba sa Enfilda doneo posle razgovora s menadžerom Brendanom Rodžersom.

Džerard je ranije danas objavio da na kraju sezone odlazi iz Liverpula, kluba u kojem je napravio prve fudbalske korake i jedinog za kojeg je igrao u profesionalnoj karijeri.

"Ključ svega bio je razgovor s Rodžersom o mojim igrama u poslednje vreme. Pozvao me je rekao da je vreme da se proanaliziraju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << moje zadnje utakmice. Bio je to vrlo težak razgovor nakon kojeg sam prelomio", rekao je dugogodišnji kapiten Liverpula za klupski sajt.

Džerard je istakao da mu ne predstavlja problem da ulazi u igru sa klupe i da će to rado činiti svaki put do kraja sezone.

"Međutim, taj neprijatni razgovor bio je prekretnica u mojoj odluci. Znao sam da će do njega doći jednog dana, ipak nisam robot i nemam 24 godine. Osećam se malo čudno, neću da lažem. Iza mene je 17 sezona, a tu sam, ukupno gledajući, od svoje osme godine. Mislim da sam svoje odradio i da je vreme za druge", kazao je Džerard, koji će od sledeće sezone igrati u američkoj MLS ligi.

"Sledećeg leta imaću 35 godina i hteo sam nešto novo. Šest meseci dovoljno je vremena za suze i oproštaj", poručio je Džerard, koji je odigrao 114 utakmica za reprezentaciju Engleske i postigao 21 gol.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.