Džejms i Tompson igrači nedelje

Izvor: MVP.rs, 29.Mar.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms i Tompson igrači nedelje

Krilo Kavsa i bek Voriorsa su bili najbolji na Istoku i Zapadu za period od 21. do 27. marta.

NBA liga je u pondeljak kasno uveče obelodanila imena najboljih igrača na Istoku i Zapadu za prethodnu nedelju. Izabrani su LeBron Džejms (Klivlend) i Klej Tompson (Golden Stejt).

Kavsi su u prethodnoj nedelji upisali tri pobede i jedan poraz, a Džejms ih je predvodio sa 29 poena (najbolji na Istoku), 8.8 asistencija (drugi u konferenciji) i 8.5 skokova po meču. Na dve od >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << četiri utakmice krilni košarkaš je zabeležio tripl-dabl učinke.

Ekipa Voriorsa je imala perfektnu nedelju. Branioci titule su upisali četiri pobede iz isto toliko utakmica, a predvodio ih je najbolji strelac Lige za period od 21. do 27. marta - Klej Tompson. Mladi bek je beležio 32.3 poena, uz najmanje pet trojki na svakom meču. Učinak iza linije 7.24 mu je bio na impresivnih 62.2 odsto (28/45).

Ostali nominovani za najbolje igrače u periodu od 21. do 27. marta bili su: Pol Milsap (Atlanta), Ajzea Tomas (Boston), Nikola Batum (Šarlot), Dirk Novicki (Dalas), Andre Dramond (Detroit), Ian Mahinmi (Indijana), DeAndre Džordan (Los Anđeles Klipers), Hasan Vajtsajd (Majami), Karmelo Entoni (Njujork), Rasel Vestbruk (Oklahoma Siti) i Kevin Durent (Oklahoma Siti).

(foto: Mike Ehmann)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.