Đurđević: Sa Radom uvek neizvesno

Izvor: B92, 09.Sep.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević: "Sa Radom uvek neizvesno"

Fudbaleri OFK Beograda su prošle subote obeželili 100 godina postojanja kluba, a ovoga vikenda igraju mali beogradski derbi.

"Romantičari" na Karaburmi dočekuju ekipu Rada u derbi meču četvrtog kola Jelen Superlige Srbije.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević očekuje neizvesnu utakmicu protiv Rada koji je u prva tri kola ostvario dve pobede uz jedan remi.

"Došlo je vreme utakmica. Jači smo za Aleksandra Simića, Nemanju Nikolića, ali su van stroja Uroš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sindjić, Miloš Krstić, Ivan Petrović i Danijel Gašić. Sa Radom je uvek neizvesno i očekuje nas mali gradski derbi", kazao je Dejan Đurđević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Trener "romantičara" očekuje i veliki duel dva mlada napadača Nemanje Milića i Nemanje Kojića.

"Iako su obe ekipe u novim sastavima, imaju identične koncepcije. Očekujem i duel dva mlada centarfora Milića i Kojića. Ipak, živi se od bodova i očekujem da ambijent bude kao i protiv Dinama kada smo obeležavali 100 godina kluba", zaključio je Đurđević.

Napadač Nemanja Milić rekao je da su ekipi potrebni bodovi posle lošeg starta u prvenstvu.

"Trebaju nam bodovi posle lošijeg starta i idemo na pobedu protiv uvek nezgodne ekipe Rada. Dobra su ekipa i očekuje nas težak meč. Njima je sigurno mesto među pet ekipa u prvenstvu", kazao je Milić.

Utakmica između OFK-a i Rada igra se u nedelju u 16.30 na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.