Bez derbija u četvrtom kolu

Izvor: RTS, 09.Sep.2011, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez derbija u četvrtom kolu

Fudbalska Super liga Srbije, posle dvonedeljne pauze, nastavlja se za vikend utakmicama 4. kola. Partizan gostuje u Jagodini, Zvezda dočekuje BSK.

Lider prvenstva sa maksimalnih devet bodova, ekipa Hajduka iz Kule u nedelju će biti domaćin Borcu iz Čačka, koji se nalazi na 10. mestu sa četiri boda.

U nedelju će se igrati i "mali gradski derbi" na Karaburmi, između OFK Beograda i Rada, dok su ostale >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmice na programu u subotu.

Domaći "romantičari", koji su prošle subote obeležili vek postojanja kluba, nalaze se na 11. poziciji sa tri boda, dok "građevinari" sa Banjice imaju šest.

Crvena zvezda i Partizan takođe imaju po šest bodova, a igraće protiv timova koji iz prethodna tri kola imaju po dva poraza i remi. Crveno-beli će na svom terenu dočekati BSK iz Borče, dok crno-beli gostuju u Jagodini istoimenoj ekipi.

Novosadska Vojvodina i Sloboda Sevojno, koji dele drugo mesto sa po sedam bodova, odigraće međusobnu utakmicu na stadionu u Užicu.

Novi superligaši - Radnički 1923 iz Kragujevca i Novi Pazar - biće domaćini Smederevu, odnosno Spartaku, a Metalac iz Gornjeg Milanovca u Lučanima će ugostiti Javor.

Novi Pazar i Javor u tim utakmicama pokušaće da dođu do prvih bodova u sezoni. Sve utakmice počinju u 16.30, osim susreta Zvezde i BSK-a, koji se igra od 18.30.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Super liga Srbije nastavlja se utakmicama 4. kola

Izvor: Studio B, 09.Sep.2011

Fudbalska Super liga Srbije, posle dvonedeljne pauze zbog termina rezervisanog za reprezentacije, nastavlja se za vikend utakmicama 4. kola...Lider prvenstva sa maksimalnih devet bodova, ekipa Hajduka iz Kule u nedelju će biti domaćin Borcu iz Čačka, koji se nalazi na 10. mestu sa četiri boda...U...

Nastavak na Studio B...

Đurđević: "Sa Radom uvek neizvesno"

Izvor: B92, 09.Sep.2011

Fudbaleri OFK Beograda su prošle subote obeželili 100 godina postojanja kluba, a ovoga vikenda igraju mali beogradski derbi..."Romantičari" na Karaburmi dočekuju ekipu Rada u derbi meču četvrtog kola Jelen Superlige Srbije...Trener OFK Beograda Dejan Đurđević očekuje neizvesnu utakmicu protiv...

Nastavak na B92...

Premijer: Kome je prijala pauza?

Izvor: B92, 09.Sep.2011

Nastavlja se takmičenje u Premijer ligi, a u četvrtom kolu, za razliku od prethodnih, nećem imati ni jedan duel konkurenata za titulu...Šampion Mančester junajted ide na uvek neugodno gostovanje Boltonu, Siti dočekuje ekipu Vigana, dok golova bi trebalo da bude u duelu Sanderlenda i Čelsija...Interesantno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.