Đorđević objasnio šta se desilo sa Milutinovim VIDEO

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević objasnio šta se "desilo" sa Milutinovim VIDEO

Predstavnike srpskih medija u Vuhanu je zanimalo šta se dogodilo sa Nikolom Milutinovim u utakmici protiv Portorika.

Selektor Aleksandar Đorđević je dao odgovor i negirao da postoji "nezadovoljstvo".

"Sve je u redu, nije igrao u prvom poluvremenu, pa je ušao u zamor. Posle se vratio, tražio je da izađe iz igre zbog zamora", rekao je Đorđević.

To nije bilo dovoljno srpskim medijskim radnicima, pa su pitali selektora da li postoji nekakvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nezadovoljstvo kod centra Olimpijakosa.

"Ne, ne, apsolutno... Pitanje njega, na kraju krajeva", rekao je Đorđević.

On je dodao i da često traži od spoljnih igrača da proigravanju centre.

"Visoki igrači rade veliki posao u odbrani, pogotovo Nikola koji se odbrambeno stvarno trudi i zatvara, i tako dalje... Volim da nagradim visokog igrača, nekada više lopta ide unutra nego spolja, ali su tu i situacije čitanja igre, ne postoji sebičnost u ovoj ekipi, nije postojala, niti će", rekao je Đorđević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.