Djoković pobedio Nadala i plasirao se u finale Rolan Garosa (VIDEO)

Izvor: Beta, 11.Jun.2021, 23:45

Djoković pobedio Nadala i plasirao se u finale Rolan Garosa (VIDEO)

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se večeras u finale Otvorenog prvenstva Francuske.Djoković je u polufinalu pobedio velikog rivala Rafaela Nadala sa 3:1 u setovima (3:6, 6:3, 7:6, 6:2).Meč prvog i trećeg tenisera sveta trajao je četiri sata i 13 minuta.Djokoviću je to tek druga pobeda nad Nadalom na Rolan Garosu.Protivnik u finalu biće mu peti teniser sveta, Stefanos Cicipas iz Grčke.Cicipas je prethodno u polufinalu sa 3:2 u setovima bio bolji od Aleksandera Zvereva.Finale muškog singla na Rolan Garosu igraće se u nedelju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   Grčka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak drugi put izbacio Rafu sa Rolan Garosa, u finalu protiv Cicipasa

Izvor: VOA, 12.Jun.2021, 00:01

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Francuske  pobedom nad 13-ostrukim šampionom Rolan Garosa Rafaelom Nadalom, u četiri seta, posle preokreta - 3:6, 6:3, 7:6 (4) i 6:2. U meču koji je trajao 4 sata i 11 minuta, Đoković je ostvario najveći podvig...

Nastavak na VOA...

Đoković i Cicipas u nedelju popodne u finalu Rolan Garosa

Izvor: Danas, 12.Jun.2021

Srpski teniser Novak Đoković i Grk Stefanos Cicipas igraju u nedelju od 15 časova finale Rolan Garosa u Parizu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.