Dinamo prodao igrača u AEK – Bojsi besni

Izvor: B92, 31.Jan.2024, 10:05

Dinamo prodao igrača u AEK – Bojsi besni

Zagrebački Dinamo prodao je Roberta Ljubičića atinskom AEK-u.

Odšteta koju će šampion Hrvatske dobiti iznosi oko 3,5 miliona evra

Dinamo je prvu ponudu za Ljubičića, u iznosu od tri miliona evra, odbio, ali nakon nekoliko sati je stigla poboljšana i na "Maksimiru" su zaključili da bi prodaja bila dobra za sve strane.

Ljubičić nije opcija na levom beku, a u veznom redu je prevelika "gužva", pa su u Dinamu zaključili da je prodaja najbolje rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sve.

Ljubičić u poslednje vreme nije igrao mnogo u Dinamu. U leto 2022., kada je stigao iz bečkog Rapida, očekivalo se da će biti pojačanje u veznom redu, ali spletom okolnosti više je igrao na poziciji levog beka.

U međuvremenu se na toj pozicji nametnuo Mauro Perković, a stigao je i Takuya Ogivara, pa je Ljubičić pao u treći plan.

U veznom redu Dinama je velika konkurencija, a prednost nad Ljubičićem u proteklim kolima redom su imali Josip Mišić, Arijan Ademi, Marko Bulat, Martin Baturina i Petar Sučić.

Podsetimo, Dinamo je Ljubičića platio tri miliona evra, tako da prodajom za tu cenu na njemu ne bi zaradio ništa, pa je zato i odbio prvu ponudu iz glavnog grada Grčke.

Ljubičić je ove sezone postigao pogodak upravo AEK-u u meču u Atini u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koji će ostati opamćen po divljanju navijača i smrti pristalice grčkog tima.

U revanšu u Zagrebu je skrivio jedanaesterac posle kojeg je Domagoj Vida u 100. minutu postigao gol za eliminaciju Dinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dinamo prodao Ljubičića i zaradio pola miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2024

Zagrebački Dinamo prodao je Roberta Ljubičića atinskom AEK-u a odšteta koju će šampion Hrvatske dobiti iznosi oko 3,5 miliona evra

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.