Izvor: RTS, 23.Jun.2022, 08:25

"Delfini" protiv Australije nastavljaju učešće na SP

Vaterpolo reprezentacija Srbije će od 18 časova u Segedinu igrati sa Australijom, u drugom kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a, a tok meča pratite na našem portalu.
Vaterpolisti Srbije savladali su u prvom kolu SAD sa 17:13.

Nakon meča sa Australijom, u poslednjem kolu grupne faze će se 25. juna sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Kazahstanom.
Prvoplasirane selekcije iz četiri grupe izboriće direktan plasman u četvrtfinale, dok će drugoplasirani i trećeplasirani iz svake grupe igrati u osmini finala.
Direktan prenos meča Srbije i Australije je na Prvom programu RTS-a od 17.50 časova, a tok susreta pratite na našem portalu. 
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Delfini" u Segedinu nastavljaju pohod na svetski tron

Izvor: B92, 23.Jun.2022

Vaterpolo reprezentacija Srbije će od 18 časova u Segedinu igrati sa Australijom, u 2. kolu D grupe na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj...Vaterpolisti Srbije savladali su u prvom kolu SAD sa 17:13, a u poslednjem kolu grupne faze će se 25. juna sastati sa Kazahstanom..."Očekivali smo veoma tešku...

Nastavak na B92...

Tesna pobeda "delfina" protiv Australije

Izvor: RTS, 23.Jun.2022

. Vaterpolisti Srbije savladali su Australiju 6:5, u drugom meču u Grupi D na Svetskom prvenstvu u Budimpešti. Ekipa Dejana Savića praktično je obezbedila prvo mesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale turnira.

Nastavak na RTS...

Srbija u četvrtfinalu nakon drame

Izvor: Danas, 23.Jun.2022

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je selekciju Australije 6:5 (1:1, 2:2, 2:2, 1:0) u drugom kolu grupe D na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, a taj trijumf garantuje mesto u četvrtfinalu izabranicima Dejana Savića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.