Izvor: Blic, 02.Feb.2024, 14:02

DANAS JE DAN MRMOTA Sve oči uprte u Panksatoni Fila i njegovu senku

Zapadna Pensilvanija naći će se u centru pažnje javnosti u petak ujutru, kada će čuvari poznatog mrmota po imenu Panksatoni Fil objaviti da li je on video sopstvenu senku i da li predviđa još šest nedelja zime ili rano proleće. Očekuje se da će hiljade ljudi prisustvovati godišnjem događaju koji je stekao globalnu popularnost posle filma “Dan Mrmota” iz 1993. u kojem je glavnu ulogu tumačio Bil Mari.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dan mrmota: Fil predvideo rano proleće

Izvor: VOA, 02.Feb.2024

Panksatoni, Filadelfija — Legendarni mrmot "Panksatoni Fil" nije uspeo da vidi sopstvenu senku i predvideo je rano proleće ove godine, ili makar tako kažu lokalni zvaničnici koji su ovu životinju uveli u tradiciju svakog 2. februara. Godišnje obeležavanje Dana mrmota svake godine dovodi hiljade...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.