Daineze pobednik 19. etape Vuelte

Izvor: B92, 16.Sep.2023, 04:35

Daineze pobednik 19. etape Vuelte

Italijanski biciklista Alberto Daineze pobednik je 19. etape Vuelte, vožene od La Banjeza do Iskara.

On je ravnu deonicu dugu 177,5 kilometara prešao za tri sata i 42,09 minuta.

Drugi i treći kroz cilj prošli su Italijan Filipo Gana i Holanđanin Marijn Van Den Berg.

Vodeću poziciju u generalnom plasmanu zadržao je Amerikanac Sep Kus sa 17 sekundi prednosti u odnosu na Danca Jonasa Vingegora, i minut i osam sekundi prednosti u odnosu na Slovenca Primoža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rogliča.

Naredna, polubrdska etapa dužine 207,8 kilometara na programu je sutra, i voziće se od Manzanaresa El Reala do Guadarama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Amerikanac Kus na korak od pobede na Vuelti

Izvor: B92, 16.Sep.2023

Sep Kus na korak je od pobede na Vuelti, pošto je posle pretposlednje etape zadržao prednost od 17 sekundi u odnosu na timskog kolegu Jonasa Vingegora...Kus će nositi crvenu majicu vodećeg u poslednjoj etapi Vuelte u nedelju, u kojoj običaji nalažu da rivali za titulu poštuju prednost vodećeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.