Da li ste gledali Roki 3 - Kralj Cigana vam obećavam reprizu

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2020, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste gledali "Roki 3" - "Kralj Cigana" vam obećavam reprizu

Amerika u isčekivanju velike borbe u Las Vegasu. Evo šta hrabri navijače Tajsona Fjurija.

"Kralj Cigana" će probati ono što mu nije uspelo, ili mu je oduzeto u Los Anđelesu kako kaže, da pobedi Deontaja Vajdlera i preotme mu WBC titulu.

Šampion je posle nerešene borbe na Pacifiku prve u karijeri zadržao titulu, Fjuri je jedini čovek koga nije nokautirao. Ali, iako je na papiru favorit, mnogi tvrde da će sada biti još teže jer je Fjuri spremniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Iz njegovog kampa kažu da je bio zapušten posle svega što mu se dešavalo, pakla droge, mentalnih problema, viška kilograma i da sada izgleda mnogo drugačije.

Iako je Britanac "narodni šampion" i najomiljeniji bokser sadašnjice, pristup kampu je strogo zabranjen, nema brze hrane, Koka-Kole, Fjuri nikada nije bio spremniji u životu.

On je u Los Anđelesu dva puta bio na podu protiv Vajdlera čiji protivnici uglavnom ne ustaju, ali je preživeo i po svom tvrđenju dobio 10 od 12 rundi. Sudije su mislile drugačije, na kraju bez pobednika, pa je "Bronzani bombarder" sačuvao pojas.

Ali, Fjuri je pokazao da može da se nosi sa visokim Amerikancem, kontrolisao je delove borbe, i ako povučemo paralelu sa Rokijem, on je sada spremniji za revanš, kako što je Stalone bio u revanšu protiv "Toljage".

Fjuri je sada siguran da može da dobije Vajdlera, prošao je pakao u prvoj borbi, sada, fizički spremniji, sa mnogo više samopouzdanja, veličinom i rasponom i iskustvom koje ima iz amaterskog ringa, on deluje kao bolji bokser. Ali, Amerikanac je možda najveći nokauter u istoriji, pa na u noći između subote i nedelje čeka neverovatan meč.

Počinje u 03.00 po našem vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.