Da, Dembele je bivši, u igri tri kluba?

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 10:00

Da, Dembele je bivši, u igri tri kluba?

Nije opravdao očekivanja, logična je prodaja.

Osman Dembele je na prodaju, to je odluka uprave Barselone, potvrdio je danas katalonski Sport.

Francuz je od dolaska leta 2017. godine, više vremena proveo van terena zbog raznih i učestalih povreda, i potrošio je sav kredit.

Čelnici Barse su navodno već obavestili njegovog agenta Musu Sisoka da će klub pristati da ga proda u slučaju prave ponude.

Takvih za sada zvanično nema, ali se spekuliše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi mogli da ga dovedu PSŽ, Liverpul ili Juventus. Ipak, pomenuti klubovi će čekati kraj leta, da vide u kakvom stanju će biti Dembele posle oporavka od poslednje povrede.

Dembeleova želja je i dalje da ostane u Barseloni i da se dokaže i konačno odigra sezonu bez povreda i problema, no, tako nešto zvuči nemoguće u ovom trenutku.

Podsetimo, spekulisalo se da bi Barsa pristala da ga proda i za 50 miliona evra, a dovela ga je za 105 + 40 kroz bonuse koje, naravno, Dembele nije ispunio.

Što se tiče zainteresovanih klubova, Jirgen Klop bi ga želeo na pozajmici, baš kao i Juventus, a pominje se da bi ona mogla da bude deo trampe za Miralema Pjanića.

PSŽ je najdalje u ovoj priči, jer nije u dobrim odnosima sa Barsom, a i Katalonci su Dembelea nudili samo u sklopu trampe za Nejmara, što je sada otpalo usled pandemije i krize.

Čekamo potencijalane rasplete... u kom od ova tri kluba vidite Dembelea?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sto miliona za Fatija? Barsa iznenadila odgovorom!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020

Katalonci čuvaju svog dragulja...Barselona je nedavno odbila ponudu od 100 miliona evra od neimenovanog evropskog velikana, preneo je danas katalonski Sport...Prema ovom izvoru, predsednik Barselone Hosep Marija Bartomeu ni po koju cenu ne želi da dopusti da Ansu Fati napusti klub, jer su svi uvereni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.