Sto miliona za Fatija? Barsa iznenadila odgovorom!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 12:26

Sto miliona za Fatija? Barsa iznenadila odgovorom!

Katalonci čuvaju svog dragulja.

Barselona je nedavno odbila ponudu od 100 miliona evra od neimenovanog evropskog velikana, preneo je danas katalonski Sport.

Prema ovom izvoru, predsednik Barselone Hosep Marija Bartomeu ni po koju cenu ne želi da dopusti da Ansu Fati napusti klub, jer su svi uvereni da je pred njim vrhunska karijera.

Bartomeu je navodno poručio nepoznatom klubu da "Fati nije na prodaju ni po koju cenu", što je pomalo neverovatno ako uzmemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u obzir u kakvom delikatnom momentu se nalazi Barsa na finanijskom planu.

Podsetimo, Barsa mora da skupi 69 miliona evra do 30. juna kako bi "ispeglala" svoje finansije i izbegla bilo kakve probleme sa fer plejom.

Barsa je spremna da pusti Osmana Dembelea, Filipea Kutinja, ali ne i Fatija, što bi zaista mogao da bude pravi podstrek za najmlađeg strelca u istoriji Barse.

Podsetimo, Fati će tek 31. oktobra napuniti 18 godina, a ovoj, debitantskoj sezoni, odigrao je čak 24 utakmice i postigao pet golova i dodao jednu asistenciju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.