DRSKO I BEZOBRAZNO: Švajcarac PROGOVORIO! Posle odlaska u penziju PRIZNAO zašto je PROVOCIRAO Orlove na SP (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 14:45

DRSKO I BEZOBRAZNO: Švajcarac PROGOVORIO! Posle odlaska u penziju PRIZNAO zašto je PROVOCIRAO Orlove na SP (VIDEO)

Incident se dogodio na Mondijalu u Rusiji.

Bivši reprezentativac Švajcarske Stefan Lihštajner odlučio je da završi karijeru u 36. godini, u bundesligašu Augzburgu, a u razgovoru za "Blik" govorio je o raznim momentima u svojoj karijeri.

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid.

Defanzivac koji je imao lepih trenutaka tokom igranja u Juventusu, između ostalog, dotakao se meča Sajdžija protiv Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kada su Orlovi poraženi sa 1:2.

Skandal neviđenih razmera izbio je posle proslavljanja golova Džake i Šaćirija, ovaj tandem je golove proslavljao sramnim pokazivanjem albanskog orla, a Lihštajner im se pridružio u tome.

- To što sam slavio sa dvoglavim orlom? Pokazao sam solidarnost sa mojim saigračima, i tada, ali i u budućnosti. To je ono što nam je potrebno i tokom korona krize. U smislu emocija, meč protiv Srbije je bio najekstremniji, jer smo imali mnogo igrača albanskog porekla. A onda gol u 90. minutu, bilo je ludilo - otkrio je Stefan Lihštajner, koji je sa Džakom i Šaćirijem posle takvog gesta navukao bes cele Srbije.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EVO ZAŠTO SAM PROVOCIRAO SRBE! Švajcarski fudbaler OKONČAO KARIJERU pa progovorio o SRAMNIM DETALJIMA sa SP u Rusiji

Izvor: Kurir, 13.Avg.2020

Doskorašnji kapiten švajcarske fudbalske reprezentacije Štefan Lithštajner odlučio je da u 36. godini završi karijeru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.