DRAMATIČNA PRIČA KAPITENA SRBIJE: Imao sam kronu, a da nisam ni znao

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 09:35

DRAMATIČNA PRIČA KAPITENA SRBIJE: Imao sam kronu, a da nisam ni znao

Sada je sve u redu.

Kapiten reprezentacije Srbije u odbojci Nemanja Petrić preturio je preko glave dva veoma teška meseca u Italiji, tačnije Milanu, a tek posle urađenog testiranja na antitela je saznao da je imao virus korona. Međutim, sve je prošlo i Petrić se vraća u Italiju gde ga očekuju pripreme sa Modenom.

- Kada je buknula epidemija nisu nas testirali, već smo svi bili u karantinu. Tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada smo kasnije u Milanu uradili testove ustanovili su da imam antitela, što znači da sam imao virus korona. Kako sam dva dana krajem februara, početkom marta, osećao malaksalost, doktori veruju da sam tada zakačio kovid 19. Sigurno je da je u tom periodu mnogo ljudi imalo koronu, a da nisu znali. Sada je sve u redu, testovi su negativni - ističe Petrić u razgovoru za ''Večernje novosti''.

Toko dva meseca u Milanu, Petriću nije bilo nimalo lako. Pred sam povratak u Srbiju konačno je mogao da izađe u šetnju u blizini svog stana, a nije imao sreće po povratku u Beograd pošto je ponovo morao da prođe kroz karantin.

- Vratio sam se sa porodicom 7. maja. I pored negativnih testova morali smo u dvonedeljni karantin. Kada smo konačno otišli u rodno Prijepolja, da se nadišemo vazduha, dočekala nas je kiša - rekao je Petrić koji se iz Milana preselio u Modenu gde je već igrao od 2014. do 2018. - To je moja druga kuća. Vratio sam se na mesto uspeha posle tri godine. To je klub sa najvećom istorijom, ceo grad živi za odbojku i uvek se uzdignu iznad problema. Presrećan sam što sam ponovo sa njima. Poslednjih dana sam sređivao neophodnu papirologiju kako bih mogao nesmetano da stignem u Italiju. U klubu su odlučili da se pripremamo u junu, kako bismo dobili dve slobodne nedelje u julu. Veruju da će tada moći da se ide na odmor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.