Čemu to? Delije laserom ometale igrače Efesa!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čemu to? "Delije" laserom ometale igrače Efesa!

Pojedinci su večeras odlučili da se stave ispred interesa KK Crvena zvezda Telekom pošto su na početku duela sa Efesom laserom ometali igrače turskog kluba.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nalaze se na velikom ispitu u hali "Milenijum" gde su silom prilika morali da ugoste Anadolu Efes.

Već na početku utakmice navijači su napravili sjajnu atmosferu ali među "Delijama" ima i onih koji rade u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << korist štete voljenog kluba.

Na tribini iza koša koji su košarkaši Anadolu Efesa napadali tokom prvog poluvremena našao se pojedinac sa laserom koji je njime ometao igrače gostujućeg tima.

Prilikom izvođenja slobodnih bacanja bilo je primetno da neko koristi laser i na taj način opstruiše izabranike Dušana Ivkovića zbog čega su reagovali i arbitri.

U završnici prve četvrtine sa razglasa se čulo upozorenje zvaničnog spikera koji je zamilio navijače da ne koriste laser jer time nanose nemerljivu štetu svom timu.

Podsećamo da je Crvena zvezda Telekom u prošlosti više puta kažnjavana zbog ispada pojedinaca koji se nazivaju navijačima, pa je tako posle meča sa Fenerbahčeom Evroliga novčano sankcionisala crveno-bele, a nakon toga je klub saopštio da bi sledeći prestup mogao da rezultira drastičnom kaznom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.