Čačak: U bolnici 60 kovid pacijenata, imunizacija po planu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 12:38

Čačak: U bolnici 60 kovid pacijenata, imunizacija po planu

U Gornjem Milanovcu se beleži porast broja zaraženih korona virusom, a u Čačku je veći broj prvih pregleda u Domu zdravlja, otprilike 10 više nego prošle nedelje, izjavio je dr Mihailo Luković, rukovodilac Radnog tima.

U čačanskoj bolnici smešteno je 60 kovid bolesnika i to je najamanji broj u poslednja dva, tri meseca.

U toj ustanovi je pregledano 59 pacijenata, sedam je otpušteno, isto toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << primljeno, dve osobe iz Čačka su preminule, prenosi Glas Zapadne Srbije.

Što se tiče broja obolelih u obrazovnim ustanovama, đaka i profesora, ti podaci nisu dramatični, registrovan je jedan slučaj oboljevanja.

U Domu zdravlja u poslednjih mesec dana broj pregleda ne pada na željeni nivo, tako da je broj pregleda između 50 i 70, rekao je direktor Doma zdravlja Aleksandar Pajović.

On je ddoao da ima i mešanih infekcija i da to ne govori o nekom drastičnom skoku, ali da se svakako može reći da se kovid epidemija i dalje održava.

On je naveo da je do sada Moravičkom okrugu dato vakcina 34.000 vakcina i da je od toga kompletno vakcinisano 15.000 građana, a prvom dozom oko 19.000 građana.

Čačak trenutno raspolaže kineskom, Fajzerovom, ruskom vakcinom, a pre dva dana stigla je i britanska "Astra zeneka".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povećan broj hospitalizovanih u bolnicama Zlatiborskog okruga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021

U bolnicama Zlatiborskog okruga povećan je broj hospitalizovanih kovid bolesnika, a na bolničkom lečenju su 322 pacijenta, pokazuju najnoviji podaci Zdravstvenog centra Užice...U Opštoj bolnici Užice trenutno je 107 kovid pacijenata, u kovid bolnici 108, u Priboju 46, Prijepolju osam i u Požegi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PKS: Bez povećanja broja zaraženih radnika u kompanijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021

U poslednje dve nedelje nema povećanja broja odsutnih radnika u kompanijama u Srbiji zbog zaraze korona virusom, pokazuju najnoviji podaci istraživanja Privredne komore Srbije...Imajući u vidu porast broja zaraženih na nivou zemlje, podaci govore da je situacija u privredi stabilna kada je reč o...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.