Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELSI STVARA STRAŠAN TIM: Vratio se ‘pomoćnik Bob’

Novi menadžer ‘plavaca’ Antonio Konte stvara izuzetno respektabilan tim za sezonu koja je po njega i klub počela izuzetno dobro.

Antonio Konte poznat je kao trener koji voli da eksperimentiše i rotira igrače, pa i menja formaciju. U tome ćemu u velikoj meri pomoći povratak na Stamford bridž Davida Luiza, fudbalera koji može da igra na više mesta u timu, štoperu, zadnjem veznom…
Još je zanimljivije da se Luiz vraća u transferu vrednom 40.000.000 evra, što >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je za 10 miliona manje od cifre za koju su ga prodali PSŽ-u pre dve sezone.
David Luiz je jednom prilikom istakao da je odlaskom Ibrahimovića pariski klub ostao bez šansi da se bori za osvajanje Lige šampiona.
Istina, neće je imati ni u Čelsiju, još će se i boriti protiv Ibrahimovića, koji je potpisao za Murinjov Mančester junajted, ali će sarađivati sa Konteom, koji je poznat po tome da izraziro voli da radi sa defanzivcima.
Pored Brazilca u tim je stigao i Španac Markos Alonso. Za doskorašnjeg fudbalera Fiorentine, Čelsi je platio čak 23.000.000 evra, a kako je i on ofanzivni levi bek, uklopiće se u stil igre Antonija Kontea.
The post ČELSI STVARA STRAŠAN TIM: Vratio se ‘pomoćnik Bob’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.