Buša: Neugodna Bugarska, najvažnija je pobeda

Izvor: B92, 26.Sep.2022, 20:06

Buša: Neugodna Bugarska, najvažnija je pobeda

Reprezentativka Srbije u odbojci Bianka Buša izjavila je posle pobede nad Bugarskom da je Srbija uspela "da osvoji važne poene i prelomi meč" u svoju korist.

Srbija je pobedila Bugarsku sa 3:2, u meču drugog kola Grupe C na Svetskom prvenstvu.

"Teška utakmica. Tako je uvek protiv Bugarske, one su neugodne, uporne i igraju do poslednjeg poena. Uspele smo da osvojimo važne poene i prelomimo meč. Najvažnija je pobeda i da sa dve pobede odlazimo u Poljsku", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavila je Buša.

Buša je danas bila najbolji poenter naše reprezentacije sa 26 poena.

"Dobro je da smo odigrale težak meč. Nije dobro pobediti sve u grupi sa 3:0, jer to može posle da se obije u eliminacionoj fazi", dodala je ona.

Posle dva kola Srbija ima dve pobede i nalazi se na drugom mestu u grupi sa pet osvojenih bodova.



"Čeka nas put u Poljsku i pauza od dva dana. Jedan dan ćemo provesti u putu. Pokušaćemo da se što više odmorimo. Čekaju nas još tri utakmice u Poljskoj"
, rekla je Buša.

Srbija naredni meč igra u četvrtak, 29. oktobra, od 20.45 u Lođu protiv selekcije Nemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.