Burno na poluvremenu - Negić vs Lola!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 18:04

Burno na poluvremenu - Negić vs ''Lola''!

Kamere zabeležile i taj trenutak.

Iako publike nema na stadionu, nismo uskraćeni za veliki užitak, jer kamere TV Arena Sport, u saradnji sa AdmiralBet-om, beleže sve najvažnije detalje sa 163. večitog derbija tokom današnjeg TV prenosa.

O dešavanjima tokom prvog poluvremena koje je Partizan rešio u svoju korist sa 1:0 čitajte u prilogu, a dok su se igrači dva tima kretali ka svlačionicama, na terenu je došlo do žestoke rasprave između Zvezdinog sekretara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stručnog štaba Gorana Negića i rezervnog fudbalera Partizana Milana ''Lole'' Smiljanića.

Smiljanić je bio vidno iznerviran iz nekog razloga, pretpostavljamo zbog grubosti Sekua Sanoga, koji je najpre onesposobio Sumu da nastavi meč, a onda je oštro startovao i na Lazara Markovića, koji se potom požalio na bolove u zglobu, pa je delovalo da ni on neće moći da nastavi igru.

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.