Bulut: Ne mogu nas zaustaviti

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 11:37

Bulut: Ne mogu nas zaustaviti

Basketaši Srbije nastavili su sa pobedama na Igrama u Tokiju.

Srbija je ubedljivo prva u svojoj grupi, naš tim je pobedio sve četiri utakmice a u nedelju su naši momci pobedili Poljsku sa 15:12 i Belgiju sa 21:14.

Fenomenalni Dušan Domović-Bulut postigao je u meču sa Belgijancima 13 poena.

"Bio sam jako motvisan da poguram ekipu i po cenu poraza, jer baš smo se mučili sa igrom i provlačili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Holandije i Poljske. Oni su imali otvorene šuteve za pobedu. Potrudio sam se da malo poguram ekipu, onako kako najbolje umem", kaže Domović-Bulut.

On je dodao da će sve biti u redu ako svako bude nastavio da radi svoj deo posla.

"Najvažnije je da se svi nađemo u komfornoj zoni, da svako radi svoj svoj posao na najbolji način, a ako je tako, a svako od nas je na toj poziciji najbolji na svetu, ne postoji taj koji može da nas pobedi", ubeđen je Dušan.

Naš tim će do kraja takmičenja u grupi odigrati još mečeve sa Japaonom, Letonijom i ruskim timom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bulut: Ako svako radi svoj posao, niko ne može da nas pobedi

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2021

Srpski basketaš Dušan Domović-Bulut rekao je posle četvrte pobede na Olimpijskim igrama da je bio veoma motivisan da pomogne ekipi, uprkos povredi koju je doživeo u meču protiv Holandije u subotu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.